logo

Over 2Connect Mediation en Advies

Onze aanpak

VERBINDEND BETROKKEN
2Connect Mediation en Advies ziet de samenwerkingsrelatie tussen werkgever en werknemer of zakenpartners als een dynamisch en cyclisch proces van samenwerken gebaseerd op onderling vertrouwen. Lees verder...

Wie zijn wij        
 

auxilium jaco 01onlineMr J.C. (Jaco) Hoksbergen
MfN registermediator / Juridisch adviseur

Koos-van-der-VeldenDrs. J.C.W. (Koos) van der Velden
Register Arbeidsdeskundige / MfN registermediator

Jaco Hoksbergen, MfN registermediator, heeft vanuit zijn jarenlange ervaring als manager en zelfstandig juridisch adviseur veel te maken gehad met zakelijke conflicten, arbeidskwesties, ziekteverzuimsituaties en samenwerkingsverbanden.
Lees verder...  

De register-arbeidsdeskundige en registermediator, Koos van der Velden, van 2Connect Arbeidskundig Advies heeft de afgelopen jaren vanuit diverse invalshoeken veel kennis en ervaring opgedaan in het beperken van de schadelast –voor werkgever en werknemer- als gevolg van verzuim.
Lees verder...

MfN/NMI geregistreerd

Jaco Hoksbergen en Koos van der Velden zijn geregistreerd als registermediator bij het MfN (voorheen NMI - Nederlands Mediation Instituut). Lees verder...

2Connect Mediation en Advies

Verbindend betrokken

Contact 2Connect

Vanuit ons motto verbindend betrokken kunt u rekenen op onze deskundige en ervaren inzet als mediators en adviseurs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Met vriendelijke groeten,
Mr J.C. (Jaco) Hoksbergen
Drs J.C.W. (Koos) van der Velden

Bel mij zo snel mogelijk!

(niet in het weekend)