logo

MfN geregistreerd

Mr J.C. (Jaco) Hoksbergen en Koos van der Velden zijn beiden geregistreerd bij de MfN (Mediators Federatie Nederland).

Mediator is een vrij beroep; iedereen mag zich mediator noemen. Maar de titel MfN (of voorheen NMI) Registermediator is beschermd. Alleen mediators die in het MfN Register van Mediators zijn opgenomen, mogen deze titel gebruiken. De aansluiting bij het MfN geeft een waarborg voor kwaliteit.

U kunt een NMI Mediator of MfN Registermediator herkennen aan het volgende logo:

MfN Registermediator logo 

Het MfN is een onafhankelijk instituut en heeft als doelstelling de kwaliteit en bekendheid van mediation in Nederland te bevorderen. Daarvoor heeft het MfN verschillende regelingen opgesteld. Daarnaast beheert het MfN een landelijk Register van Mediators. Daarin worden alleen gekwalificeerde mediators toegelaten. Deze mediators hebben een mediation basisopleiding gevolgd die door het MfN erkend is en daarna hebben zij met goed gevolg een kennistoets afgelegd. MfN Registermediators moeten hun kennis en vaardigheden bijhouden; het MfN controleert dit.
Het MfN vindt de onafhankelijke en onpartijdige rol van de mediator heel belangrijk. Deze en andere fundamentele beginselen zijn daarom opgenomen in de MfN Gedragsregels. Alle mediators die bij het MfN zijn geregistreerd, zijn verplicht zich te houden aan deze gedragsregels.Terug

2Connect Mediation en Advies

Verbindend betrokken

Contact 2Connect

Vanuit ons motto verbindend betrokken kunt u rekenen op onze deskundige en ervaren inzet als mediators en adviseurs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Met vriendelijke groeten,
Mr J.C. (Jaco) Hoksbergen
Drs J.C.W. (Koos) van der Velden

Bel mij zo snel mogelijk!

(niet in het weekend)