logo

Juridisch advies

2Connect Mediation en Advies biedt ook de mogelijkheid van juridisch advies voor ondernemers in het MKB, werkgevers en/of werknemers. In het kader van de samenwerking tussen werkgever, werknemer en/of zakelijke partners komen immers ook tal van juridische vragen op u af die vaak ook samenhangen met strategische of bedrijfseconomische keuzes die gemaakt moeten worden.

Dat kan bijvoorbeeld betrekking hebben op arbeidsrechtelijke vragen, ontslagbegeleiding, opstellen van samenwerkingscontracten, aandeelhoudersovereenkomsten, begeleiding oprichting BV of herstructurering, aansprakelijkheidskwesties, Wet Verbetering Poortwachter en STECR-richtlijn, opstellen diverse overige contracten etc.

Ook hierin bieden wij een totaalaanpak gericht op het belang van de ondernemer. Als allround ondernemersadviseur wordt een totaaladvies nagestreefd waarbij alle relevante facetten worden besproken, zoals strategische afwegingen voor de onderneming, bedrijfseconomische, juridische en fiscale aspecten. Indien nodig wordt hiertoe samengewerkt met externe deskundigen zoals belastingadviseur, accountant of notaris.

Tot onze dienstverlening behoort waar nodig ook het onderzoeken van herstel van vertrouwen in de samenwerking ofwel een goede begeleiding in het kader van juridische exit indien herstel van vertrouwen en samenwerking niet langer tot de mogelijkheden behoort. 

Vanuit de jarenlange expertise en ervaring van Mr J.C. Hoksbergen in het bedrijfsleven als bedrijfsjurist kunt u juridisch advies inwinnen over een aantal rechtsgebieden

Natuurlijk zal in overleg met u besproken worden welke aanpak het meeste resultaat kan opleveren. Om u een indruk te geven van onze juridische dienstverlening kunnen we u een korte opsomming geven van onze ervaringsgebieden.

Neemt u gerust contact met Jaco Hoksbergen op om uw vraag vrijblijvend voor te leggen.

2Connect Mediation en Advies

Verbindend betrokken

Contact 2Connect

Vanuit ons motto verbindend betrokken kunt u rekenen op onze deskundige en ervaren inzet als mediators en adviseurs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Met vriendelijke groeten,
Mr J.C. (Jaco) Hoksbergen
Drs J.C.W. (Koos) van der Velden

Bel mij zo snel mogelijk!

(niet in het weekend)