logo

Exit-mediation

Kiezen de werkgever en de werknemer ervoor om de arbeidsverhouding te gaan beëindigen door mediation, dan wordt er gesproken over exit-mediation. De mediator zal het proces van beëindiging begeleiden. Het gaat hierbij niet altijd alleen om het geld dat gemoeid is met het vertrek van een werknemer. Ook kan gesproken worden over bijvoorbeeld outplacement of het zoeken naar ander werk buiten het bedrijf van de werkgever, eventueel door middel van begeleiding van een 2e spoortraject in geval van ziekteverzuim.

Onze deskundige mediators en adviseurs Koos van der Velden en Jaco Hoksbergen kunnen u hierin bijstaan.

Naast de begeleiding in het mediationtraject door Mr J.C. (Jaco) Hoksbergen als onafhankelijke mediator kan 2Connect Arbeidsdeskundige advisering hierin zo mogelijk aan partijen deskundige ondersteuning verlenen door de inzet van de onafhankelijke arbeidsdeskundige J.C.W. (Koos) van der Velden. Andersom kan Koos van der Velden u bijstaan als mediator in het geval er in een eerder stadium door Mr J.C. (Hoksbergen) reeds juridisch advies is verleend. De onafhankelijkheid, vertrouwelijkheid en onpartijdigheid is in alle gevallen gewaarborgd.

Vanwege de juridische expertise en ervaring van Mr J.C. (Jaco) Hoksbergen in arbeidsgeschillen kan ook in geval van exit-mediation een extra toegevoegde waarde worden geleverd om arbeidsgeschillen op een voor alle betrokkenen passende wijze op te lossen.

Heeft u vragen over exit-mediation of overweegt u een mediator in te schakelen binnen uw organisatie, dan kunt u ons bellen of e-mailen of het reactieformulier aan ons terugsturen.

2Connect Mediation en Advies

Verbindend betrokken

Contact 2Connect

Vanuit ons motto verbindend betrokken kunt u rekenen op onze deskundige en ervaren inzet als mediators en adviseurs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Met vriendelijke groeten,
Mr J.C. (Jaco) Hoksbergen
Drs J.C.W. (Koos) van der Velden

Bel mij zo snel mogelijk!

(niet in het weekend)