logo

Kosten mediation

2Connect Mediation en Advies wil transparant zijn in haar kosten. Met betrokkenen wordt vooraf dan ook duidelijke afspraken gemaakt over de kosten wat ook schriftelijk wordt vastgelegd zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

De kosten bestaan uit het honorarium van de mediator. 2 Connect Mediation en Advies hanteert een vast uurtarief. Indien gewenst proberen wij vooraf een schatting van de kosten te geven, rekening houdend met de wensen van partijen. Zo kan tevoren eventueel ook worden afgesproken eerst een beperkt aantal uren mediation te proberen.

Als partijen op een bepaalde neutrale lokalie willen onderhandelen of deskundigen willen inschakelen, kan dat uiteraard tot extra kosten leiden. In de regel betalen partijen ieder de helft van de kosten. Is er sprake van één opdrachtgever, bijvoorbeeld de werkgever, dan betaalt deze meestal de kosten. In de mediationovereenkomst worden de afspraken over de kosten vastgelegd.

Terug

2Connect Mediation en Advies

Verbindend betrokken

Contact 2Connect

Vanuit ons motto verbindend betrokken kunt u rekenen op onze deskundige en ervaren inzet als mediators en adviseurs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Met vriendelijke groeten,
Mr J.C. (Jaco) Hoksbergen
Drs J.C.W. (Koos) van der Velden

Bel mij zo snel mogelijk!

(niet in het weekend)